Sessies, workshops, ceremonies

Welkom in de weide!

“Horses help people reconnect to nature, the authentic self and ancestral wisdom”

– Linda Kohanov

Één-op-één sessies

Wat speelt er in jouw leven? Is er iets waar je graag meer inzicht in wilt krijgen? Sta je voor een keuze, een belangrijke ontwikkeling, of is het tijd voor een transformatie in je leven? Het is mogelijk om een privé sessie te boeken. Dan werken we specifiek met jouw intentie, en wat je graag wilt neerzetten in de wereld.
Hierbij is het uitgangspunt om elkaar te bekrachtigen. We zijn allemaal een onderdeel van het grotere geheel, en door authentiek te zijn wie we zijn, vinden we onze unieke kracht die bijdraagt aan het grotere geheel. We werken met onder andere de windrichtingen, en de verbinding met de natuur.

Een één-op-één sessie duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Twee weken na de sessie maken we een bel afspraak om samen te bespreken hoe de integratie verloopt.
De prijs / energie uitwisseling is 50 euro.

Groepsworkshop en ceremonies

In een groep gebeuren er vaak bijzondere dingen. We reflecteren en spiegelen elkaar, kunnen elkaar informatie geven, en ondersteunen. De groepsworkshops hebben een ceremoniële tint. We beginnen in een openingscirkel, waarbij we verbinden met elkaar. Vervolgens zien we wat zich aandient, in het thema van de sessie. We werken met opstellingen, de windrichtingen, en verschillende vormen van ceremonie.
Ook hier hebben we de intentie om elkaar te bekrachtigen en ondersteunen, ten dienste van het grotere geheel en harmonie.

Data van de komende workshops en weekenden:

19 – 20 maart ~ Lente Equinox weekend met paarden ~ Sjamanistisch weekend op de Naoberhoeve in Echten in Drenthe

1-2 april ~ Paarden luister en Vilt ceremonie weekend met Viltvrouw op de Uelenspieghel in Drenthe


%d bloggers liken dit: